fredag 23 oktober 2009

Kan inte vänta....

med julen i butiken, lite har fått komma fram. Jag älskar julen och eftersom jag får lov att tjuvstarta så skäms jag inte så värst heller. Så: God jul, med er!


Ha en skön helg, och glöm inte heja på Mariette på Idol ikväll för hon är nämligen en Harplingetjej.

Kram

onsdag 14 oktober 2009

Ny annons

Vi, med vi menar jag kära Helene på www.originalbyran.com har gjort en ny annons som kommer i november i Lantliv och i Allt i hemmet. Vi blev SÅÅ nöjda, tänk vad duktiga vi är!
Visst blev den bra? (vem vågar säga något annat?)

Det roliga var att något som är extremt svårt är att fota saker som speglar sig. Om ni tittar noga i de fina hjärtanen i antiksilver så ser ni oss. "Det är nog ingen som ser det" tänker vi. (Men nu är det kanske det när jag skriver om det här?)

Jag jobbar på som aldrig förr, vilket orsakar att jag är rätt trött nu. Härom natten satt jag uppe med bokföringen till kl 1.30. VARFÖR? Jag ska ju upp 6.30 morgonen efter? Jag pratade med en kär släkting häromdagen som har 3 barn strax över 20 års åldern. Hon avslöjade något jag sen dess gått och grubblat över: När barnen är små tänker man att när barnen blir stora DÅ ska jag ditten och datten. För DÅ har man gott om tid att göra vad man vill och ta det lite lugnt. HA, så blir det INTE! Man ångar på och fyller livet med massa nya tråkiga måsten och massa jobb. Det blir alltså inte lugnare! Jag känner mig grundlurad! Det betyder ju att jag måste dra i bromsen redan nu. Stanna upp ibland och njuta av livet, se mig omkring, känna dofterna (Just nu luktar det lite sot för vi eldar som bara den i kakelugnen) och LEVA!

Ta vara på er!

tisdag 6 oktober 2009

Fler timmar...

på dygnet tack! Finns det någon bra butik som säljer fler timmar? Någon som har ett bra tips? De senaste veckorna har varit väldigt hektiska, väldigt bra med tanke på att man är egen företagare. Reaförsäljningen har gått över mina förväntningar! Tack alla "gamla" kunder och Välkomna ni nya!
När man stressar som jag har gjort det senaste (Även min tålmodige man har varit angagerad. Han gör så gott han kan men passar väl in i begreppet: som en elefant i en porslinsbutik) så räcker man tyvärr inte till så som man helst skulle vilja göra, det är ju så mycket man vill! Just nu har jag mängder med varor som måste ut på webshopen, Green Gate, Miljögården, Calou, Affari och i går kom även Maileg. Enligt min tidsplanering så ska allt vara ute i slutet på veckan. Varenda sak ska vägas, mätas och fotas för att sen läggas in i datorn, ett rätt så tidskrävande jobb.
Men inte att förglömma: Jag älskar verkligen mitt jobb! Med och utan stress!
Kram!