söndag 21 mars 2010

Nu händer det.....

massor! Bland annat så flyttar Små Ting. Inte långt, bara en sisådär 5 m. Maken åkte ut från sin del av ladan och där flyttar jag alltså in. Små Ting behövde större plats och nu får jag i alla fall minst dubbelt så stort. Det kommer bli SÅ bra! In i butiken tar jag med mig ett nytt märke: Designwerket. Klassiska kläder med det lilla extra.





På tisdag ska jag även få den stora äran att låna Helene´s underbara kök att fota i. Jag har nämligen fått den stora äran att delta i Petra´s och Ingela´s nya bok Lev Vackert, och nu ska de sista bilderna tas innan de skickas iväg. Spännande!
Ny inredningsbok, i handel hösten 2010



LEV VACKERT

Må så gott och ta hand om er!

fredag 12 mars 2010

Helg

Jag vill önska er alla en underbar helg! Förberedelse inför Schlagerfestivalen verkar vara i full gång i stugorna. Själv har jag tappat lite intresse de senaste åren när det blivit så komplicerat med deltävligar och allt, men i år är ju till och med Peter Jöback med. Lilla Peter, en riktig goding, helt klart värt att offra en lördagskväll för att få glutta lite på.
Jag har fortfarande inte hört låten men.........Go, Peter, go.
Egen tid är guld värd. Har jag hört. Att vara egen företagare och trebarnsmor innebär väldigt lite av den varan. Så här skulle jag gärna tillbringa helgen:
Inte med Peter Jöback, skrålandes schlager då, men kanske med en mysig bok och lite tända ljus. Det räcker gott åt lilla mig.
Ha en mysig Schlagerhelg!
Kram