onsdag 5 januari 2011

God fortsättning

Jag får önska er en god fortsättning! Hoppas att ni har kunnat vara lite lediga och hämtat kraft. Det har jag! En välbehövlig ledighet med min lilla familj "roffade" jag åt mig. Det är svårt att unna sig ledigt när man driver ett enmans-företag, men nödvändigt ibland, nu har jag faktiskt varit ledig 2 veckor på ett år, inte illa va? Men det är faktiskt inte så farligt, jag älskar ju mitt jobb, det är ett stort previlegium.
Innan jul var det hektiskt minst sagt, jag jobbade 7 dagar i veckan hela november-december + så fick gubben min ett infall och slet ut köket! Jodå, en dag i slutet av november stod jag i köksdörren och sa: Vad i hela friden gör du käraste? Eller kanske lät det mera: WHAT THE HECK!!!! DET ÄR SNART ADVENT FÖR GUDS SKULL, VAD GÖR DU???!!! (Lägg märke till de stora bokstäverna!) Till saken hör att vi har ett gammalt hus och det ända vi inte slitit upp golvet på och isolerat var just köket. Det kändes förra vintern, det var kallt! Så som sagt var, gubben ville INTE frysa i köket en vinter till tydligen. Så, nu efter att vi campat i vardagsrummet och inte haft någon julstämning i advent så har jag äntligen ett varmt kök och även fått några ändringar i köket som jag längtat efter. Bror min fick slita fram sin lackspruta, för nu skulle mitt kök inte vara körsbärsfärgat längre utan.... kan ni gissa? VITT! Hur visste ni det? Bilder kommer.

Eftersom jag som sagt varit lite ledig har jag lyckats samla på mig massor av inspiration, bland annat så vill jag göra några ändringar i butiken:
*Disken är jag inte riktigt nöjd med, måste klura ut en bättre lösning.
*Trappa upp till loftet (jag undrar om det funkar att ställa upp maken där så han får frysa lite, blir det samma infall som i köket där också då tro?)
*Miljögårdenhörna. Jag ÄLSKAR Miljögårdens monter på Formex, ska skapa en Miljögårdenkänsla.


Den här är beställd och ska klämmas in i butiken.

Kram på er och ha det så gott!